Patjansuojukset suojelevat patjojasi jännittävinä leffailtoina

Hurjimmat kauhuleffat ja jännittävimmät draamat voivat olla niin jännittäviä, että herkimmät katsojat saattavat kastella sänkynsä jännittävän leffaillan jälkeen tai sen aikana. Myös lapset saattavat jännittää jännittäviä lastenleffoja sen verran, että pissavahingot ovat todellinen vaara. Jos leffaa katsotaan suoraan sängyssä, myös leffaeväät sotkevat helposti patjat. Laadukkaat patjansuojukset ovat kuitenkin oivallinen täsmäase vuotoja ja muita sotkuja vastaan! Arvokkaat patjat kannattaakin suojata jo etukäteen, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin. Voit nyt ostaa laadukkaat patjansuojukset näppärästi netistä tästä artikkelista löytämiesi vinkkien avulla ja viettää entistä huolettomampia leffailtoja!

Mistä löydän laadukkaat patjansuojukset?

Löydät laadukkaat patjansuojukset näppärästi BGA-verkkokaupasta. Verkkokauppa löytyy osoitteesta bga.fi. Patjansuojusten tilaaminen on netistä on helppoa ja huoletonta ja säästyneen ajan voikin käyttää jännittävien leffojen avulla. Yleensä verkkokaupasta tilaaminen auttaa säästämään myös rahaa, sillä verkkokaupoilla on yleensä huomattavasti kivijalkaliikkeitä pienemmät peruskulut ja paremmat yhteistyöverkostot. Verkkokauppa toimittaa patjansuojukset nopeasti, jo 2 – 4 päivässä ja jos teet tilauksia yli 69,90 eurolla, ei ostoksistasi peritä erillisiä toimituskuluja. Pienempien tilausten osalta toimituskulut ovat 6,90 euroa. Voit selata patjansuojuksia esimerkiksi suojuksen värin, materiaalin ja koon perusteella, mikä nopeuttaa juuri sen oikean suojuksen löytämistä.

Kuinka paljon patjansuojukset maksavat?

Voit myös järjestää hakutulokset niiden hinnan mukaan, vaikkapa niin, että edullisimmat patjansuojukset näkyvät hakutuloksissa ensimmäisinä. Jos budjettisi on kovin pieni, on tämä helppo tapa etsiä mahdollisimman edulliset patjansuojukset. Edullisimmat patjansuojukset ja suojalakanat löytyvät BGA:lta jopa alle 20 eurolla. BGA:n kalleimmatkaan patjansuojukset eivät tosin hinnallaan päätä huimaa, sillä nekin maksavat alle 30 euroa! Tämä on pieni summa kalliin patjan suojaamisesta!

Voit saada tilauksesi toimituskuluitta, jos tilauksesi arvo ylittää 69,90 euroa. Tästä syystä kannattaakin mahdollisuuksien mukaan tilata kerralla patjansuojukset ja suojalakanat kaikkiin kodin sänkyihin ja säästää näin aikaa ja rahaa. Patjansuojusten ostaminen netistä säästää rahaa siinäkin mielessä, ettei rahaa kulu kivijalkakaupoissa kiertelyyn ja paikasta A paikkaan B liikkumiseen, vaan ostokset voi hoitaa näppärästi juuri sieltä käsin, missä sattuu sopivalla hetkellä olemaan.

Leffavinkkejä jännittävään leffailtaan

Kun patjat on suojattu, on aika valita jännittävä leffa seuraavaan selkäpiitäkarmivaan leffailtaan. Brittiläiset valitsivat Greggs-nimisen leipomon järjestämässä äänestyksessä pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kautta aikojen 1973 julkaistun Manaaja-nimisen klassikon. Ellet ole vielä nähnyt Manaajaa, on se taattu valinta kauhuleffaillan ohjelmanumeroksi. Tämän leffan katsomisen aikana ja sen jälkeen on erityisen hyvä, että sängyt on suojattu patjansuojuksilla, sillä luvassa on suoranaista kauhua! Toiselle sijalle samassa äänestyksessä valittiin Hohto, jonka pääosassa nähdään Jack Nicholson ja kolmannelle sijalle valittiin ensimmäinen osa Saw-leffasarjasta. Pelottavimman kauhuleffan listalle tässä äänestyksessä pääsivät myös muun muassa Scream, Halloween, The Ring ja Painajainen Elm Streetillä.

Reply