Jouluelokuvat parhaimmasta päästä

Taas on se aika vuodesta, kun saa alkaa katsomaan ihania jouluelokuvia. Jouluelokuvat säilyttävät hohtonsa vuodesta toiseen. Sillä ei ole mitään väliä, kuinka monta kertaa sinä olet kunkin elokuvan nähnyt. Hyvät elokuvat voi nimittäin katsoa joka vuosi uudelleen. Jouluelokuvista tietysti sellaiset elokuvat kuin Yksin kotona –elokuvasarja ja Grinch ovat hyvin suosittuja. Jos olet kuitenkin katsonut nämä jo niin monta kertaa, että haluaisit katsoa välillä jotakin muuta, lue lisää vinkkejä siihen, mitä sinunkin kannattaa katsoa joulun alla ja joulunpyhinä.

Bad Santa – toisenlainen pukki

Bad Santa ei ole aivan tavallinen joulupukki, joka puhelee lapsille ja tuo joulun tunnelmaa. Sen sijaan Bad Santa on todella rääväsuinen ja pahankurinen pukki, joka ei ainakaan hoida hommaansa hyvin. Bad Santa joutuu kuitenkin pysähtymään ja miettimään asioita, kun hän kohtaa nuoren, joka tarvitsee opastusta elämässä. Bad Santa ei ehkä sittenkään ole niin huono roolimalli kuin voisi kuvitella. On kuitenkin selvää, että tämä elokuva ei sovellu ihan kaikille. Ota huumoria mukaan, kun katsot tätä elokuvaa. Naurua varmasti tulee riittämään!

The Nightmare Before Christmas

Tim Burtonin ja hänen animaatioelokuviensa fanit rakastavat taatusti myös tätä elokuvaa. The Nightmare Before Christmas on lunastanut paikkansa parhaimpien jouluelokuvien joukossa. Elokuva on ikään kuin yhdistelmä hurjaa Halloweenia ja ihastuttavaa joulua. Jack Skellington löytää itsensä keskeltä jouluriehaa. Tämä enemmän Halloweeniin ihastunut hahmo on ihmeissään, kun yllättäen kaikki onkin valkoista ja iloista. The Nightmare Before Christmas on katsomisen arvoinen elokuva, joten jos et vielä ole katsonut sitä, kannattaa se tehdä nyt.

Jingle All the Way – Isäni on turbomies

Jingle All the Way on suomennettu yhtä hauskasti kuin elokuvan alkuperäinenkin nimi. Isäni on turbomies on siis elokuvan suomenkielinen nimi, ja se kertoo jo paljon itse elokuvasta. Elokuvan pääosassa nähdään Arnold Schwartzenegger, joka on totuttu näkemään erilaisissa elokuvissa. Elokuvassa isä yrittää hommata joulun suosikkilahjan Turbo-Manin pojalleen. Kaikki ei kuitenkaan suju kovin helposti, kuten huomata saattaa.

Reply